Sisällön tarjoaa Blogger.

Tervetuloa Koskenkorvan Ranchille!


Maakuntamatkailu on mukavaa! On kiva kierrellä pitkin kaunista Pohjanmaata ja bongailla mitä erikoisimpia ja hienoimpia paikkoja ja maisemia. Yksi ehdottomasti vierailemisen arvoisista paikoista on Jari Mäki Oy Ilmajoen Koskenkorvalla. Se on varsinainen cowboy-tila, jossa jo pihaan kurvatessa tulee kunnon länkkärifiilis. Siis aito Koskenkorva Ranch, keskellä idyllistä eteläpohjalaista maalaismaisemaa.

Liikkeestä löytyy länkkärituotteita joka lähtöön; vaatteita, bootseja, solkia, stetsoneita ja hattuja (siis niitä aitoja Stetsoneita löytyy vain täältä, ainoana Suomessa). Lisäksi on paljon lahjatavaraa, leluja ym. Kaikkea aitoon jenkkityyliin. Yrityksellä on myös jenkkiautojen sekä mopoautojen huolto- ja korjauspalvelua sekä varaosamyyntiä.

Yrityksen perustaja, itse cowboy Jari Mäki on intohimoinen Amerikka-fani. Innostus alkoi jo pikku poikana katselemalla televisiosta amerikkalaisia sarjoja. Sittemmin tehdyt monet Amerikan matkat ovat vain vahvistaneet intoa ja tuloksen näemme tänä päivänä hienolla Koskenkorvan ranchilla. Yritys kaikkineen on kyllä todella vierailemisen arvoinen! Ranchilla on lisäksi myös mittava autokokoelma, johon kannattaa käydä tutustumassa. Kokoelmaan kuuluu mm. kolmen presidentin edustusauto, presidentti Kekkosen vene, Irwin Goodmanin Jeeppi, limousineja ym. 

Myynnissä on myös hienoja ase-replicoita.Bootseja löytyy kyllä varmasti jokaisen jalalle sopivia. Jopa tällaisia ihan pikkuisia!


Suomen ainoat oikeat Stetsonit löytyy vain Jari MäeltäMyynnissä myös paljon lahja- ja koristetavaroita sekä leluja.


Liikkeessä on myös mielenkiintoinen Wall of fame -seinä, jossa on paljon kuvia liikkeessä  käyneistä julkkiksista ym. Näytillä on myös Irwin Goodmanin jukebox sekä Kari Tapion kitara.


Cowboy itse, yrityksen omistaja Jari Mäki esitteli minulle autokokoelmaansa. Tämä pitkä limousine on varmasti nähnyt kaikenlaista; on kyyditty monia Suomessa vierrailleita tähtiä, on kuvattu musiikkivideoita jne. Jos tämä auto puhua osaisi, niin varmasti olisi monet mehevät tarinat kerrottavaan.


Mielenkiintoisia tarinoita kertoisi varmasti tämäkin Cadillac, joka on toiminut presidenttien Kekkosen, Koiviston ja Ahtisaaren edustusautona. Autossa on erikoisvarusteluna mm. huippu äänieristys sekä vakaajat, jotka pitävät auton ns. passissa vaikka kyytiin istahtaisi vähän tuhdimpikin arvovieras. Tämän auton kyydissä ovat istuneet mm. USA:n presidentti Bush, Englannin kuningatar Elisabeth sekä Neuvostoliiton presidentti Gorbatšov.


Presidentti Kekkosen entinen vene on sinivalkoinen. 
Toinen täysin samanlainen vene on sinikeltainen ja se kuuluu naapurimaan Kallelle.  


Jari Mäen sheriffiautoja vuokrataan usein polttareihin, häihin, eläkkeellejäämisjuhliin jne. 


Tämä Lincoln on täysin samanlainen kuin Elviksellä oli, väreineen ja varusteluineen päivineen. Elviksen auto on nähtävillä edelleen Gracelandissa, Memphisissä. 


Jari tuumasi, että tällä autolla pääsisin hyvin Ähtärin mökilleni, vaikka olisi 
välillä vähän huonompiakin teitä. Ja se on kyllä totta! Tässä on jo pelkkä rengas melkein 
yhtä iso kuin mun Punto!

Tämä söpö Jeeppi koristaa Irwin Goodmanin Poing Poing Poing -levyn kantta.


Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tähän mielenkiintoiseen paikkaan, kauppaan, autoihin sekä koko Koskenkorvan Ranchiin! Yrityksestä löytyy lisää tietoa sekä verkkokauppa osoitteesta www.jarimaki.fi


---

Lakeudelle-perhekohteissa riittää villejä elämyksiä, shoppailua ja tapahtumia koettavaksi - kaikenikäisille! Paikalliset SObloggaajat perheineen tarttuivat lähimatkailuhaasteeseen ja lupaavat jakaa kaudella 2017 mielenkiintoisia kokemuksiaan lakeuden perhekohteista ja tapahtumista. Millainen hulabaloo on suurperheen päivä sisäaktiviteettipuistossa? Onnistuuko reissuilu lakeudella, kun lapsilla on erityisruokavalioita? Entä saako bloggaajaäiti lähilomalla teinin irti älypuhelimesta? Tempaudu mukaan matkatarinoihin osoitteessa www.lakeudelle.fi