Sisällön tarjoaa Blogger.

Kirppisaarteita Ylistarossa

Näin lomalla on mukava käydä välillä vähän maakuntamatkailemassa ja tutustumassa lähikuntien kirppistarjontaan. Pari erittäin positiivista tuttavuutta löytyi tänään Ylistarosta; Heinälatokirppis ja Maijan Wanha Navetta.

Heinälatokirppis on suuren suvun voimin koottu, muutaman päivän kirpputori, jossa tavaraa on myynnissä vaikka millä mitalla! Käytössä on suuren maatilan vanha navetta ym. ulkorakennukset ja hintataso on erittäin edullinen. Kannattaa käydä tutustumassa, kun vielä ehtii! Kirppis on auki enää tämän viikonlopun.

Heinälatokirppis
Lapuantie 671, Seinäjoki
AVOINNA (17.-23.7.2017):
ma-su 12:00-19:00
Heinälatokirppiksellä on tarjolla myös paljon ilmaista tavaraa. Käykäähän penkomassa!


Söpössä Lissun baarissa on myynnissä suolaista ja makeaa.


Sain kutsun kurkistamaan myös sympaattiseen Kissankulman kouluun, jonka vintillä oli joukko vaahtosammuttimen kokoisia lapsia soittamassa, tanssimassa ja ilakoimassa.
Täältähän ne parhaat bileet löytyi!Maijan Wanha Navetta on täynnä antiikkia ja aarteita, katosta lattiaan. Retroa, rustiikkia, aarteita ja löytöjä. Lisäksi tarjolla on mm. entisöintipalvelua. Paikka on idyllinen ja täynnä potentiaalia ja kehityssuunnitelmia sen suhteen kuulemma onkin. Tulossa on laajennusta, joulupuotia ym. kivaa. Eli jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan! Kannattaa todellakin käydä tutustumassa tähän aarreaittaan.

Maijan Wanha Navetta
Ookilantie 393, Kylänpää
AVOINNA: ke, to, pe 12-17
la 12-16 tai muuna aikana sovittaessa

Mukavaa kesää ja hyviä kirppislöytöjä kaikille!