Sisällön tarjoaa Blogger.

Äijäenergiaa stadionin täydeltäEnsi viikon lauantaina on luvassa meneviä muuveja, letkeää lanneliikettä ja testosteronitykitystä, kun Lapuan pesäpallostadion täyttyy sadoista tanssivista miehistä MIES-TANSSIPIDOISSA. Lapuan kaupunki sai idean tähän tanssista ja teatterillisista elementeistä koostuvaan spektaakkeliin ystävyyskaupungistaan, Viron Rakveresta. Sielä järjestetyissä Meeste Tantsupiduissa oli tanssimassa kahdeksan rohkeaa lapualaista 3500 muun miehen mukana. Show oli niin hieno, joten vastaava haluttiin myös Lapualle. Ja sitten vain tuumasta toimeen! Tapahtuma saatiin osaksi Suomen juhlavuoden ohjelmistoa ja mukaan tuli paljon innokkaita, ihan tavallisia miehiä. Ei tosin niin valtavaa esiintyjäryntäystä ole ollut kuin Virossa, jossa kaikki halukkaat eivät mahtuneet edes mukaan. Mutta niin vain tulevana lauantaina nähdään Lapualla Lukkarilan kentällä satapäin innokkaita hipsuvarpaita laittamassa jalalla koreasti. Shown tähdet ovat kaikenikäisiä, ihan tavallisia miehiä sekä miehenmielisiä hahmoja. Nuorin tanssijoista on muutaman kuukauden ikäinen vauva.

Puolitoistatuntinen show kertoo miehestä, joka kokee muutoksia ja joka ei tanssi. Tähän päähenkilöön voi siis varmasti moni jähmeä pohjalaismies samaistua. Esiintyjät ovat ympäri Suomea mutta tottakai mukana on myös paljon lapualaista äijäenergiaa. Shown tunnusmusiikin on tehnyt lapualaislähtöinen musiikkinero Heikki Salo ja tapahtuman suojelija on Suomen menestynein mieskilpatanssija, myöskin lapualaislähtöinen Jukka Haapalainen. Tanssin koreografiasta vastaa Ari Numminen ja kohtausten äänimaailman on toteuttanut Nuutti Vapaavuori. Ja onpahan mukana myös kiekkotaituri ja kaikkien rillaajien mestari, itse Timo Jutila!MIES-TANSSIPIDOT on todellakin täynnä tarinaa, tunnetta ja tanssia! Ensi viikon tapahtumaviikonlopun ajan on pesäpallostadionin vieressä myös messukatu, jossa voi ostella ja maistella paikallisia herkkuja, shoppailla uniikkeja käsitöitä, ja tutustua monenlaisiin hyvinvointia parantaviin harrastusmahdollisuuksiin. Tiedossa on paljon monenlaista mukavaa, nähdäänhän siis Lapualla!

MIES-TANSSIPIDOT Lapualla pesäpallostadionilla lauantaina 5.8. klo 14.00 ja 19.00

P.S. Huomasithan arvonnan SOblogien Facebookissa, jossa voit voittaa tapahtumaan lippuja? Kip kap osallistumaan!(Kaikki kuvat: MIES-Tanssipidot)