Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämyksellistä kesäpäivää

Bloggaamisessa on se(kin) hyvä puoli, että siinä tarjoutuu mahdollisuuksia tutustua uusiin paikkoihin ja tulee lähdettyä ulos ihmisten ilmoille. Välillä on hyvä irtaantua pyhästä koti-työ-Smarket -kolminaisuudesta ja lähteä vähän tutustumaan maakuntaan.

Tällä kertaa SObloggaajien retki suuntautui Ylistaron 4H-elämysmaailmaan, kotieläimiä ja idyllistä maalaismaisemaa ihastelemaan. Ja koska lapsetkin olivat paikkaan kovasti tervetulleita, otin sitten minäkin kaksi pikku pätkääni (+180cm) messiin. Ja niin tuli taas todistettua se tosiasia, että tällaiset elämysmaailmat ja kotieläinpihat eivät todellakaan ole ainoastaan vain pienten lasten iloja ja riemuja. Sen verran pitkään ja autuaasti se omakin jälkikasvu niitä possuja ja muita eläimiä ihasteli ja rapsutteli.Nämä pikku pekonit olivat erityisen hauskoja ja saivat hassuja pikku juoksuhepuleita tuon tuosta. 


 Kilistä en meinannut saada kuvaa millään, sillä hän esitteli mulle pitkään vain takapuoltaan.
Lopulta kärsivällisyys palkittiin tällaisella sivuprofiililla.


Hän on lammas. 

Jalkapuoli-kananen

Tämän kesän söpöliinejä.Elämysmaailmassa on myös hevostyökonemuseo, joka esittelee vanhanajan hevostyökoneita ja kertoo niiden kehityksestä ja monipuolisuudesta. Näytillä onkin monenlaisia mielenkiintoisia härveleitä.


Sekä tietysti kepparitalli, mikä tuntuu olevan nyt päivän sana.4H-elämysmaailmassa oli kyllä kiva käydä! On erittäin mukavaa, että tällaisia rentoja ja edullisia kesäpäivänviettopaikkoja on tarjolla täälä Etelä-Pohjanmaallakin. Ja mukavaa on myös se, että sielä saa syödä omia eväitä, eikä kaikesta tarvitse erikseen maksaa. Vaikka alueella toki on myös kioski kaikkine herkkuineen, on omien eväiden syönti ja makkaranpaisto mahdollista kahdessa alueen grillikatoksessa. Eli täydellisen elämyspäivän saa hyvinkin pienellä rahalla kaikenikäisille lapsille ja tottakai aikuisillekkin!

Niitä vähän pienempiä lapsia varten on tarjolla ilmaisia polkuautoja ja -traktoreita ym. Vauhtia voi hakea myös suuresta keinusta, jonne mahtuu jopa 12 lasta kerralla keinumaan. Ja jos haluaa, voi käydä pelaamassa vaikka ringin minigolfia. Eli tekemistä piisaa! Me tykättiin nyt vain katsella ja silitellä niitä söpösiä eläimiä. Ja eihän sitä kaikkein vanhinta lapsukaistani edes meinannut saada lähtemään kotiin siitä koira-aitauksen vierestä. Olisikin ihanaa, jos tällaisen kotoisen pikku farmin saisi omaankin pihapiiriin. Ehkä sitten, kun se lottovoitto tulee.

4H-elämysmaailmasta lisää netissä: https://seinajoki.4h.fi/elamysmaailma/


A R V O N T A

Vink vink*  à la Pirita -instagramissa on nyt meneillään arvonta, jossa voi voittaa 2 lippua Ylistaron 4H-elämyspuistoon. Eli hop hop instikseen tykkäilemään!